Hopp til innhold
Sigrid-konsert på Vill Vill Vest.
Vill Vill Vest

Vill Vill Vest

Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival og -konferanse i Bergen. Festivalen er en viktig arena for nyetablerte artister, hvor de får mulighet til å opptre for både nasjonal og internasjonal musikkbransje.

  • Tidspunkt: 7. november–9. november
  • Hvor: Bergen
  • Rabatt: 20 % på festivalpass

Husk å ta med medlemsbeviset ditt – du finner det i OBOS-appen

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på festivalpass.

Om festivalen

Musikkfestivalen og -konferansen fungerer som en nettverksarena med faglig påfyll, der kulturaktører får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane. Samtidig utgjør den en viktig møteplass for å dele erfaringer og blikk på fremtiden.

Årets line-up inneholder navn som Hildá Länsman & Tuomas Norvio, Hiwá, Most Likely Marlin, Oddny, Pumpegris og Åsane City.

Disse 6 artistene representerer et utsnitt av årets program som vi er veldig stolt av og som viser bredden og kvaliteten i musikken som lages i Norge, og Sápmi, i dag.

Vill Vill Vest er en stolt samarbeidspartner med OBOS og ønsker å invitere alle medlemmer til vinterens beste festivalopplevelse.

50 av Norges mest lovende nye artister kommer til Bergen for tre dager med fantastiske konserter på byens kjente og kjære spillesteder.