Foto av utsikten i solnedgang til toppleiligheten i Ulven T.

Oslos beste utsikt?

Fra toppen av det 14. etasjers høye boligprosjektet Ulven T ser du utover hele byen.

– Du har panoramautsikt over Oslofjorden og hele sentrum. Det gir en skikkelig wow-effekt, sier prosjektleder Martine Teigset.

Etter drøyt to års bygging er første del av boligprosjektet Ulven T endelig ferdigstilt.

På toppen av boligprosjektet er det en felles takterrasse, som alle beboerne har tilgang til. Her kan du invitere venner og samle familie for å nyte den vakre horisonten over hovedstaden.

 

Foto av stuen med utsikt i toppleiligheten i Ulven T.

 

Nå er også de to toppleilighetene i borettslaget til salgs. Begge fireromsleilighetene er bygget i høy kvalitet med eksklusive valg. Den ene er 117 kvadratmeter, og har en 35 kvadratmeter stor balkong, mens den andre er 127 kvadratmeter med to balkonger på åtte og fem kvadratmeter.

Toppleilighetene gir deg noe få andre kan matche: Tilgang til en av Oslos beste utsikter – rett fra stua.

– Her trenger du ikke TV, det er bare å sette seg ned å nyte utsikten over Oslo. Utsikten er den samme hver gang, men likevel så forskjellig avhengig av vær og årstid, sier prosjektselger Erik Tharaldsen.

Soverom med seng og utgang til balkong i toppleilighet i Ulven T.

1 av 3

Byggingen startet i 2019, og nå er første hus i prosjektet ferdigstilt. Til sommeren er resten av leilighetene klare til innflytting. Prosjektet ligger midt i en ny og moderne bydel med kort vei til buss, T-bane og Ulven torg.

Ulven T har et gjennomgående grønt tema, både utenfor og inne i bygget.

– Utenfor bygget er det opparbeidet lekeplasser for barn og unge, grønne fellesområder og parsellhager med frukttrær. I plantekassene på takterrassen gror det urter og andre spiselige vekster – og inngangspartiene har veggkunst med mose, sier Teigset.