Foto av utsikten i solnedgang til toppleiligheten i Ulven T.

Oslos beste utsikt?

Fra toppen av det 14. etasjers høye boligprosjektet Ulven T ser du utover hele byen.

– Du har panoramautsikt over Oslofjorden og hele sentrum. Det gir en skikkelig wow-effekt, sier prosjektleder Lia Sahlberg.

Nå har du sjansen til å sikre deg en av de to gjenværende leilighetene i prosjektet, som i 2023 ble kåret til årets leilighetsprosjekt av boligprodusentene. Med på kjøpet får du panoramautsikt over Oslo.

Se de to gjenværende leilighetene

På toppen av boligprosjektet er det en felles takterrasse, som alle beboerne har tilgang til. Her kan du invitere venner og samle familie for å nyte den vakre horisonten over hovedstaden, og ikke minst Oslofjorden.

Nå kan du velge mellom to boliger beliggende i et av byggenes 12. og 14. etasje, begge med tilgang til en av Oslos beste utsikter – rett fra stua og soverommet. Fireromsleilighetene er bygget i høy kvalitet med eksklusive valg, og har hele to balkonger; en sørøstvendt balkong på 5 kvadratmeter og sydvestvendt balkong på 8 kvadratmeter.

– Her trenger du ikke TV, det er bare å sette seg ned å nyte utsikten over Oslo. Utsikten er den samme hver gang, men likevel så forskjellig avhengig av vær og årstid, sier Henry Ryberg Pedersen i OBOS Eiendomsmeglere, som også selger en av boligene.

Bli med inn i Marit Helenes leilighet i Ulven T

Møblert balkong i borettslaget Ulven T med utsikt mot Oslofjorden

Fra balkongen i leiligheten i 12. etasje har du utsikt med skikkelig wow-effekt.

1 av 5

Byggingen startet i 2019, og siste bolig stod klar for innflytting sommeren 2022. Prosjektet ligger midt en en ny og moderne bydel med kort vei til buss, T-bane og Ulven torg. Fra Økern T-banestopp er det kun fire holdeplasser til Jernbanetorget og sentrum.

Ulven T har et gjennomgående grønt tema, både utenfor og inne i bygget.

– Utenfor bygget er det opparbeidet lekeplasser for barn og unge, grønne fellesområder og parsellhager med frukttrær. I plantekassene på takterrassen gror det urter og andre spiselige vekster – og inngangspartiene har veggkunst med mose, sier Sahlberg.

Les også: På Ulven T dyrker naboene sin egen mat