Rom for flere på Ulven

Marit Helene Holen stortrives i borettslaget Ulven T i Oslo. Med en leilighet på 65 kvadratmeter har hun endelig fått bedre plass til mer familiebesøk.

  • Tekst og foto Pernille Münster

Hvorfor flyttet du til Ulven?

– Jeg bodde på Lambertseter i en veldig liten leilighet med bare ett soverom. Jeg har fem barnebarn, så jeg ville ha et ekstra soverom slik at jeg kunne ha overnattingsplass til dem, og til familie som kommer på besøk fra andre steder i landet. Det hadde jeg råd til her. Dessuten kommer jeg mye nærmere familien min. Sønnen min med kone og barn bor i borettslaget ved siden av, Ulven Park, og datteren min med sin familie bor også rett i nærheten.

Hvordan falt valget på akkurat denne leiligheten?

– Det var sønnen min som tipset meg om dette prosjektet fordi han visste at jeg var på jakt etter noe større, og så kom jeg over denne leiligheten, som jeg syntes var helt perfekt. Det er balkong på begge sider, og det har vært en drøm. Jeg har morgensol på den ene siden og kveldssol på den andre siden.

Leiligheten er full av praktiske løsninger, og fargen blått er gjennomgående. Dette har skapt et helhetlig uttrykk i alle rom.
Marit Helene Holen stortrives i borettslaget Ulven T i Oslo. Med en leilighet på 65 kvadratmeter har hun endelig fått bedre plass til mer familiebesøk.
Leiligheten har en god planløsning, og er hele 20 kvadratmeter større enn Marit Helenes forrige leilighet. – Balkong på begge sider trekker også opp!
– Jeg synes det er så fint her, med beplantningen og landskapsarkitekturen. Jeg setter pris på at OBOS prioriterte å få uteområdet klart til vi beboerne skulle flytte inn.

Du flyttet inn i juni og har allerede fått det så hjemmekoselig! Hva har vært viktig for deg når du har innredet?

– Punkt én: det må være praktisk! For eksempel er badet innredet med plassbygde løsninger. Fargene var også viktig for meg. Jeg ville bruke blått, og jeg ville ha et helhetlig uttrykk. Jeg har tatt imot råd fra svigerdatteren min som er god på sånt, og så kom vi fram til en fin løsning. Til sist ville jeg innrede tanke på å ha venner og familie på besøk. Å ha plass til et spisebord som kan forlenges var viktig for meg.

Hvordan er det å bo i en helt ny bydel?

– Jeg synes bare det er spennende. Det å se tilbudene som dukker opp rundt her på Ulven, og å følge utviklingen til de nye borettslagene. Jeg trives veldig godt.