Velkommen til Ulven

På Ulven bor du tett på grønne uteområder med utsikt og flotte solforhold. Ulven blir et nabolag fylt av liv med nærhet til det du trenger i hverdagen.

Nabolaget

Ulven er en helt ny bydel under utvikling. Her kommer det cirka 1600 boliger og 4500 arbeidsplasser. De første beboerne har allerede begynt å flytte inn, og du finner både en kafé og nærbutikk på Ulven torg. Det kommer store grønne gårdsrom, lekeplasser og en park – og alt dette kun ti minutter med T-bane fra Oslo sentrum.

Par som går tur med hund på Ulven

1 av 17

Nærområdet

 1. Illustrasjon av en elsykkel som lader på en OBOS-ladestasjon

  Transport

  Både buss- og t-banestasjon Økern T er i gangavstand, og med t-banen tar det kun 10 minutter inn til Oslo sentrum. Du kan også sykle til sentrum på 15 minutter på nye sykkelstier. 

 2. Illustrasjon av et nabolag med kafé, kjøpesenter, lekeplass og fotballbane.

  Barnehager og skole

  Det er flere barnehager og skoler på Ulven. Rett i nærheten finner du Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben videregående skole.

 3. Illustrasjon av en staselig bygning ved siden av en murbygning

  Butikker

  På Ulven fnner du en dagligvarebutikk, kafeer, apotek, frisør, klesforretning og hundebutikk. En kort kjøretur unna finner du Alna Senter, med et godt utvalg av butikker og spisemuligheter.

 4. Illustrasjon av operaen i Oslo

  Kultur

  I Ulvens egen kunstnerbolig kan du både oppleve og kjøpe kunst fra galleriet. Tårnet Kulturarena byr på bar og festlokaler, og huser ulike typer arrangementer. På Økern finner du Kloden teater, som åpner for fullt i 2025.

 5. Illustrasjon av en togstasjon og et tog

  Tilbud

  Det er kort vei til kulturtilbud i alle retninger, bare en kort gå- eller t-banetur unna. På Valle Hovin idrettspark er det flere fotballbaner, og på kulturhuset Kanonhallen på Løren kan små og store oppleve kunst og teater. Er du OBOS-medlem får du også rabatter.

 6. Illustrasjon av en kvinne foran en humpete vei og en snødekt fjelltopp i horisonten.

  Friomrområder

  Hovindammen ligger rett ved Valle Hovin idrettspark. Det etableres også to store parker, perfekt som møteplass for sosialt samvær eller ro fra bylivet. 

Kart over Ulven

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

I salg

Her får du det beste av to verdener, med tilbaketrukne gårdsrom og kort vei til bylivet i sentrum. Ulven blir en moderne bydel med alt du trenger innen kort rekkevidde. 

Rundt bilde av fasade i Ulvenkroken

Ulvenkroken

I Ulvenkroken skal vi bygge 180 leiligheter og en barnehage. Bo i et rolig og sosialt nabolag med kort vei til sentrum, tett på grønne uteområder og et større parkdrag. Innflyttingsklart 4. kvartal 2024.

Livet på Ulven

Jente som plukker blomster i bakgård på Ulven

 

Nå blomstrer det på Ulven

Før byggingen startet, viste en opptelling at det fantes null insekter på Ulven. Fire år senere summer det av liv i den nye bydelen.

Les mer om utviklingen her →

 

Hva skjer nå?

Det er fullt av liv på Ulven, og mange spennende ting som skjer. Bli med og bli bedre kjent med alt Ulven har å by på.

Hovinbyen reiser seg

Hovinbyen reiser seg

I den nye bydelen Hovinbyen er målet at du både kan bo, jobbe og leve livet med ti minutters avstand til alt du trenger.

Les mer om transformasjonen her

Utvikling av Ulven

Construction City

Construction City

I 2025 er det planlagt at Construction City skal stå klart. Her skal bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen i en næringsklynger. Det vil være over 5000 arbeidsplasser, og er et av Norges største byggeprosjekter.

Les mer om Construction City

Meld interesse

Meld interesse for Ulven Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut dette skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår