Hopp til innhold

Ulvenkroken

Kjøpsalternativer

BostartBoligbytte
Illustrasjonsbilde av fasaden og gårdsrommet på Ulvenkroken på sommerstid
I salg – ingen forkjøpsrett

Ulvenkroken er en del av et nytt nabolag på Ulven, og vil bestå av 180 moderne ett- til femromsleiligheter og større familieleiligheter med egen utleiedel.

Alle boligene har god planløsning og egen markterrasse eller balkong. Med store vindusflater slippes det inn naturlig lys inn i leilighetene. Som beboer har du også tilgang til privat takterrasse med flott utsikt over Oslo, hvor du kan nyte godt vær med gode naboer. Med fokus på grøntområder og sittegrupper, blir Ulvenkroken et sosialt nabolag.

Prosjektdetaljer

Adresse
Ulvenveien, 0581 Oslo
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
117
Størrelse
43–111 m2
Ordinærpris
Fra 4 924 702 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Mandag 24. juni kl. 16:00-17:30
  • Onsdag 26. juni kl. 16:00-17:30
  • Onsdag 3. juli kl. 16:00-17:30

Visningssenter:

Ulvenveien 82, 0581 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Ulvenkroken

På Ulven gjør du mer enn å bare bo. I nærområdet legges det til rette for en hverdag som passer folk i alle livsfaser. Det finnes et godt utvalg av fritidsaktiviteter, med blant annet flere fotballbaner, skøytebane og treningssentre rett i nærheten. På Ulven får du kort rekkevidde til alt du trenger i hverdagen, som butikker, skoler og barnehager. Det blir også lagt til rette for en bilfri hverdag med nye sykkelstier.

Laster inn

Se hva mer Ulvenkroken har å by på

Ulven er det perfekte stedet for deg som både ønsker et rolig og trygt nabolag, men også liker nærheten til Oslo sentrum.

Se hva mer Ulvenkroken har å by på
Illustrasjon av et kjøkken og spisestue i en leilighet i Ulvenkroken.

Kjøp større med leieinntekter

På Ulven har du kanskje råd til en større leilighet enn du tror. En mulighet mange ikke tenker på er at du kan få innvilget høyere boliglån om du kjøper med utleiedel.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger922 18 615E-post
Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger476 08 089E-post