Hopp til innhold

Ulvenkroken

Boligkjøpsmodeller

BostartBoligbytte
Illustrasjonsbilde av fasaden og gårdsrommet på Ulvenkroken på sommerstid
I salg – ingen forkjøpsrett

Ulvenkroken er en del av et nytt nabolag på Ulven, og vil bestå av 180 moderne ett- til femromsleiligheter og større familieleiligheter med egen utleiedel.

Alle boligene har god planløsning og egen markterrasse eller balkong. Med store vindusflater slippes det inn naturlig lys inn i leilighetene. Som beboer har du også tilgang til privat takterrasse med flott utsikt over Oslo, hvor du kan nyte godt vær med gode naboer. Med fokus på grøntområder og sittegrupper, blir Ulvenkroken et sosialt nabolag.

Prosjektdetaljer

 • Ulvenveien, 0581 Oslo
 • Planlagt innflytting fra 4. kvartal 2024

 • 99 ledige boliger
 • Størrelse fra 43 m2 – 111 m2
 • Totalpris fra 4 924 702 kr
 • Borettslag

Visning

 • Lørdag 20. april kl. 12:00-14:00
 • Søndag 21. april kl. 12:00-14:00
 • Mandag 22. april kl. 16:00-17:30

Visningssenter:

Ulvenveien 82, 0581 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg i boligprosjektene våre over hele landet. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Programmet for Ulvenkroken

Bli med på ulike aktiviteter på torget, som planteverksted, ansiktsmaling, sykkelvask og -verksted, gateleker og livemusikk med Duo Oro.

 • Lørdag 20. april kl. 12:00-14:00
 • Søndag 21. april kl. 12:00-14:00
Gå til visningspåmelding

Utforsk området rundt Ulvenkroken

På Ulven gjør du mer enn å bare bo. I nærområdet legges det til rette for en hverdag som passer folk i alle livsfaser. Det finnes et godt utvalg av fritidsaktiviteter, med blant annet flere fotballbaner, skøytebane og treningssentre rett i nærheten. På Ulven får du kort rekkevidde til alt du trenger i hverdagen, som butikker, skoler og barnehager. Det blir også lagt til rette for en bilfri hverdag med nye sykkelstier.

Laster inn

Se hva mer Ulvenkroken har å by på

Ulven er det perfekte stedet for deg som både ønsker et rolig og trygt nabolag, men også liker nærheten til Oslo sentrum.

Se hva mer Ulvenkroken har å by på
Illustrasjon av et kjøkken og spisestue i en leilighet i Ulvenkroken.

Kjøp større med leieinntekter

På Ulven har du kanskje råd til en større leilighet enn du tror. En mulighet mange ikke tenker på er at du kan få innvilget høyere boliglån om du kjøper med utleiedel.

Innred boligen din

En av fordelene med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan tilpasse den selv med produkter, farger og materialer som passer din smak. Dette skjer i tilvalgsfasen, som starter så snart vi har vedtatt byggestart i prosjektet. Tilvalg er valgfritt – og du finner både kostnadsfrie tilvalg og løsninger du må betale for. Snart kan du se noen av de mulighetene du vil få til å tilpasse din nye bolig.

Mor, far og barn foran en pc på kjøkkenet.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger41 47 18 01Epost
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger92 21 86 15Epost
Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger47 60 80 89Epost