Finn drømmeboligen i Storøykilen

Salget av de nye leilighetene i Storøykilen er godt i gang. I Storøykilen får du en bolig med helt spesielle kvaliteter. Du bor tett på byen og naturen – med sjøen, Nansenparken, restauranter og butikker en liten rusletur unna.

Illustrasjon som viser boligprosjektet Storøykilen ovenfra.

I Storøykilen bygger vi cirka 400 borettslagsboliger fordelt på seks kvartaler. Her blir det både leiligheter, parkvillaer og rekkehus, med størrelse fra 40 til over 200 kvadratmeter. Materialbruken i dette boligprosjektet vil være tilpasset omgivelsene, med fasader i teglstein og tre. Mellom kvartalene blir det grønne, flotte gårdsrom og et hyggelig torg. 

Salget er i gang

Nå kan du sikre deg en leilighet i første salgstrinn i Storøykilen. Du kan velge mellom flotte to- til fireromsleiligheter fra 40 til over 200 kvadratmeter. Alle leilighetene i første salgstrinn får kjøkken levert fra Drømmekjøkken, balkong, vannbåren varme i alle oppholdsrom, hvitpigmentert eikeparkett og listfritt rundt vinduer.

Finn din nye bolig i boligvelgeren

Illustrasjon av et kjøkken og utgang til terrasse i Storøykilen.

Urbant og levende

Storøykilen blir en del av et levende og urbant nabolag på Fornebu, med sosiale løsninger som felleslokale for beboerne og delingsordninger. Her kan du leve et sosialt og ikke minst aktivt liv, med fantastiske mulighet for trening og rekreasjon i nærmiljøet. Badestranden på Storøyodden er godt tilrettelagt for alle og flott opparbeidet med sandstrand og gressplen.

Rett rundt hjørnet for Storøykilen finner du Nansenparken med lekeplasser og treningsparker, og det er kun en kort rusletur til Fornebu S med alt av servicetilbud, butikker og restauranter. Ved Rolfsbukta finner du Sjøflyhavna kro, et koselig sted for en matbit med venner eller familie. På Fornebu har du med andre ord alt det du trenger. Og skulle du savne byen, er den ikke langt unna verken med buss, bil eller sykkel.

OBOS Storøykilen interioer illustrasjon av stue og kjøkken med store vindusflater

OBOS Bostart og OBOS Deleie – ingen aldersgrense

I Storøykilen lanseres OBOS Bostart og OBOS Deleie for første gang på Fornebu. Dette er nye boligkjøpsmodeller som er laget for å senke terskelen inn på boligmarkedet noe.

Med OBOS Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn ordinær markedspris. Du eier fortsatt boligen. Den eneste forskjellen er at den dagen du ønsker å selge, har OBOS retten til å kjøpe boligen tilbake til prisen du betalte for den, justert etter endring i boligprisindeksen til Eiendom Norge. Den eventuelt prosentvise verdiøkningen til boligen – fra du kjøper til du selger – er det du som får.

Hvis du velger å kjøpe med OBOS Deleie, kjøper du minimum halve leiligheten, og betaler leie til OBOS for resten. Du disponerer selvsagt hele boligen fritt, og kan selge når du måtte ønske. Det er også mulig å kjøpe mer av boligen etter hvert, slik at du til slutt eier hele. Hverken OBOS Bostart eller OBOS Deleie har noen aldersgrense, og du kan velge å kjøpe med disse ordningene uansett hvilken livsfase du er i.

Illustrasjon av et inngangsparti i Storøykilen.

Naturen tett på

Storøykilen har en helt spesiell beliggenhet, med naturreservater tett på. Derfor har vi satt i gang pilotprosjektet Spiren, som skal ta vare på det biologiske mangfoldet som finnes her. Istedenfor de tradisjonelle uteområdene, er målet med Spiren at de grønne omgivelsene skal hentes inn og videreføres mellom husene, og at grøntarealene skapes av blomster, busker og trær som finnes i naturen på Fornebu fra før. Dette er en ny måte å tenke landskapsarkitektur på, og forhåpentlig vil det være mye erfaring og kunnskap å hente til fremtidige prosjekter.  

Les mer om Storøykilen og finn drømmeboligen

Smart å bo i borettslag

Smart å bo i borettslag

OBOS har 90 års erfaring med å bygge og forvalte borettslag. Kjøper du bolig i Storøykilen eller på Nansenløkka, blir du del av et godt organisert fellesskap, både når det gjelder vedlikehold og økonomi.

Les mer om borettslagsmodellen