Velkommen til Fornebu

På Fornebu i Bærum vokser det fram en helt ny og levende by med nærhet til sjøen, fantastiske turområder og kort vei til det du trenger. Når alt er ferdig vil det bo og arbeide cirka 55 000 mennesker her.

Nabolaget

I løpet av de neste årene skal OBOS bygge cirka 7000 boliger på Fornebu. Området er i kraftig vekst, og anses som et av landets mest framtidsrettete boligområder. Med helt nye boliger, vakker natur og et mylder av kulturtilbud blir det et godt sted å bo.

Oversiktsbilde over Fornebu.

1 av 30

I salg

Sikre deg en bolig på Nansenløkka eller Storøykilen. Bo grønt, men likevel urbant i Bærum kommune, og få det beste ut av to verdener.

Nansenløkka

På Nansenløkka skal vi bygge cirka 600 miljøvennlige leiligheter og rekkehus. Bo med idylliske Nansenparken på den ene siden og kjøpesenteret Fornebu S på den andre. Mulighet for OBOS Boligbytte.

Rundt bilde av fasaden på Storøykilen, sett ovenifra

Storøykilen

I Storøykilen skal vi bygge cirka 400 mer miljøvennlige boliger, fordelt på seks kvartaler. Boligene organiseres i borettslag, og vil bestå av både leiligheter og rekkehus i grønne og hyggelige omgivelser. Mulighet for OBOS Boligbytte.

Kommer for salg

Fornebu vokser raskt fram, og snart kommer det flere boliger for salg.

Nærområdet

 1. Illustrasjon av en OBOS-bysykkel, et solcellepanel og en sol

  Transport

  Skal du til eller fra Oslo Sentrum, kan du blant annet ta 31-bussen. Det er opparbeidet gang- og sykkelstier til både Oslo og Sandvika, i tillegg til togtilbud begge veier fra Lysaker stasjon. Når Fornebubanen står klar, vil det kun ta 12 minutter inn til Majorstuen med T-bane.

 2. Illustrasjon av et nabolag med kafé, kjøpesenter, lekeplass og fotballbane.

  Barnehager og skoler

  Det er flere barnehager og barne- og ungdomsskoler i området.

 3. Illustrasjon av bygninger og folk som går tur foran dem

  Butikker

  På kjøpesenteret Fornebu S finner du 70 butikker og spisesteder, blant annet apotek, frisør, vinmonopol og dagligvarebutikker.

 4. Illustrasjon av operaen i Oslo

  Kultur

  Telenor Arena byr på ulike arrangementer innen kultur, musikk, idrett og messer. På Flytårnet finner du museer, gallerier, kunstutstillinger og kultursenter.

 5. Illustrasjon av en togstasjon og et tog

  Tilbud

  I nærmiljøet finnes legekontor, tannlege, dyrlege og flere treningssentre, samt svømmehall, golf- og tennisbaner.

 6. Illustrasjon av en kvinne foran en humpete vei og en snødekt fjelltopp i horisonten.

  Friområder

  Det er gode frilufts- og turmuligheter i området. Følg den flere meter lange kyststien langs sjøen, ta en tur i Nansenparken eller besøk en av de mange badeplassene.

Hva skjer nå?

Fornebu er stadig under utvikling, og det er mange spennende ting som skjer.

Meld interesse

Meld interesse for Fornebu Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår