Hopp til innhold

Flytårnet Stasjon felt 8.4

Prosjektside for Flytårnet Stasjon felt 8.4
Under planlegging

Ved det historiske flytårnet på Fornebu skal vi bygge et levende og urbant bymiljø. Her kan du bo i det som blir et sentrumsområde med fokus på kunst og kultur, med både fjorden, parker og turområder et steinkast unna.

Prosjektdetaljer

Status
Under regulering
Antall boliger
Cirka 700
Boligtype
Leilighet
Størrelse
1 til 4 rom
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Borettslag

Utforsk området rundt Flytårnet Stasjon felt 8.4

På Flytårnet Stasjon felt 8.4 på Fornebu bor du urbant, med nærhet til alt av butikker og spisesteder. Når T-banen står ferdig vil Flytårnet stasjon ligge i umiddelbar nærhet til området med egen stasjonsoppgang til dette nye området. Det planlegges for et mangfoldig og sosialt nabolag, med møteplasser for folk i alle livsfaser. I tillegg er et kort vei til parker og turområder, og bademuligheter i fjorden kun noen hundre meter unna.

Laster inn

Illustrasjon av tbaneområdet ved Flytårnet stasjon på Fornebu.

Arkitektkonkurranse for Flytårnet stasjon

OBOS har høye ambisjoner for «Flytårnet stasjon», og har gjennomført en arkitektkonkurranse for å belyse ulike muligheter for utvikling av området. Nå er vinneren kåret.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post