Hopp til innhold

Storøykilen

Kjøpsalternativer

DeleieBostartBoligbytte
Illustrasjonsbilde av prosjektområdet med leiligheter på Storøykilen på Fornebu
I salg – ingen forkjøpsrett

I Storøykilen skal vi bygge 400 miljøvennlige leiligheter og rekkehus, med størrelse fra cirka 40 til over 190 kvadratmeter. Velg mellom to- til femromsleiligheter.

Mellom de seks kvartalene blir det grønne gårdsrom og et hyggelig torg. På Storøykilen trekkes den lokale naturen inn i boligområdet, slik at du kan oppleve den på nært hold. Bli en del av et aktivt og urbant nabolag, med sosiale løsninger som felleslokale for beboerne, delingsordninger og grønne tak.

Prosjektdetaljer

Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
52
Størrelse
41–177 m2
Ordinærpris
Fra 5 297 768 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Vi holder åpent for visning i visningssenteret hver tirsdag og torsdag kl 16–18. Torsdager kan du også komme på visning i visningsleilighet i Storøykilen kl. 14:30–15:30.

Visningssenter:

Forneburingen 252, 1364 FornebuSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Storøykilen

Rett rundt hjørnet for Storøykilen finner du Nansenparken med lekeplasser og treningsparker, og det er kun en kort rusletur til Fornebu S med alt av servicetilbud, butikker og restauranter. På Fornebu har du med andre ord alt det du trenger. Og skulle du savne byen er den ikke langt unna verken med buss, bil eller sykkel.

Laster inn

Tilvalg på Storøykilen

Når du kjøper bolig tidlig i et byggeprosjekt, har du mulighet til å bestille oppgradering av enkelte produkter. Nå kan du gjøre tilvalg i kvartal 4.

Tilvalg på Storøykilen
Illustrasjon av fasade og gårdsrom i Storøykilen.

Et attraktivt bomiljø – også for naturen

På Storøykilen har vi lansert Spiren – et pilotprosjekt med mål om å fremme den stedegne naturen rundt boligene og å øke det biologiske mangfoldet. Godt for naturen, godt for beboerne.

Madeleine kjøpte leilighet sammen med OBOS

Med OBOS Deleie fikk sykepleieren endelig råd til egen leilighet. I 2023 flytter Madeleine inn i en 40 kvadratmeter stor leilighet i Storøykilen på Fornebu.

Bilde av Madeleine Slorbak smilende foran en fargerik vegg

Ambisjoner om å BREEAM-NOR-sertifisere Storøykilen

Ambisjoner om å BREEAM-NOR-sertifisere Storøykilen Storøykilen kvartal 1-3 er registrert i Grønn Byggallianse og har som ambisjon å bli sertifisert etter BREEAM-NOR-klassifisering Very Good.

Illustrasjon av fasade på bygg A i Storøykilen.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger975 96 416E-post
Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post