Illustrasjon av bygg B og C i oppdane med beplanting.

Kortere vei til ny leilighet på Odden

I Stavanger fortsetter Hinna Park å vokse fram som en av de mest spennende bydelene i regionen – med boligprosjektet Odden i spissen. Nå kan du sikre deg en leilighet med OBOS Deleie eller Bostart.

For veldig mange er det en drøm å bo ved sjøkanten. På Odden er denne drømmen innenfor rekkevidde – for langt flere enn før. Nå kan du kjøpe nesten halvparten av leilighetene med OBOS Deleie og Bostart.

Disse ordningene gjør det enklere å kapre drømmeboligen. Begge gir folk som har fast jobb og stabil inntekt muligheten til å kjøpe sin første bolig eller oppgradere til den større leiligheten man har drømt om.

Få en litt større leilighet

På Odden bygges det totalt 190 boliger – 56 av disse er nå i salg og nesten halvparten kan kjøpes med OBOS Deleie og Bostart. 

Med OBOS Deleie kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. For resten av boligen betaler du et beløp tilsvarende markedsleie for OBOS´ andel av boligen. Du må kjøpe minst 50 prosent av boligen, utenom det kan du selv velge om du vil kjøpe 60, 70, 80 eller 90 prosent av boligen. Og senere, hvis det passer for både deg og lommeboka, kan du øke din eierandel – inntil du eier hele boligen selv.

Med OBOS Bostart kan du kjøpe boligen til en litt lavere pris, mot at OBOS har retten til å kjøpe den tilbake når du ønsker å selge. Når du kjøper boligen med OBOS Bostart blir du eier av hele boligen. Den eneste forskjellen fra et vanlig boligkjøp er at når du ønsker å selge, har OBOS rett til å kjøpe boligen tilbake.

Se boligene med OBOS Deleie og Bostart

La oss se på et eksempel

Si at du kjøper en treromsleilighet på Odden med totalpris på fire millioner. Med OBOS Deleie kan du kjøpe halve boligen, mens OBOS eier den andre halvdelen. Det betyr at du kan kjøpe leiligheten til to millioner kroner og betaler en månedlig markedsleie til OBOS.

Ikke bare halverer det behovet til egenkapital, men gir deg muligheten til å kapre drømmeboligen som kanskje var litt utenfor rekkevidde.

Sjekk ut en treromsleilighet med OBOS Deleie

Lyst og moderne med utsikt

På Odden kommer det mindre leiligheter, større leiligheter – og toetasjes leiligheter fra 53 til 246 kvadratmeter. For å gi arkitekturen liv og dynamikk, får de ulike bygningene ulik høyde – fra tre-fire etasjer og helt opp til 13 etasjer. Her bor du urbant, samtidig som du er et steinkast fra sjøen med storslagen utsikt til fjord og Ryfylkeheier.  

Odden har nærhet til absolutt alt, og blir et unikt tilskudd i en allerede etablert og populær bydel med lang historie. Uansett om du foretrekker å jogge langs fjorden, ta deg en dukkert eller padletur, prøve fiskelykken, shoppe eller spise god mat, på Odden kan du kose deg. Du er i nærheten av natur og turområder, servicetilbud, arbeidsplasser og kollektivtransport, og til Sandnes, Stavanger og Stavanger lufthavn.