Oversiktsbilde av et boligprosjekt av Solon Eiendom på kveldstid

Solon Eiendom

Som OBOS-medlem har du forkjøpsrett på boliger fra Solon Eiendom.

Solon Eiendom er en del av OBOS. Det betyr at OBOS-medlemmer får forkjøpsrett til tusenvis av nye boliger. Solon utvikler leiligheter og rekkehus med vekt på god arkitektur og høy kvalitet. De fleste prosjektene er i områdene rundt Stor-Oslo, Kristiansand og i Stavanger.

Boligprosjekter med forkjøpsrett

Som OBOS-medlem får du forkjøpsrett på alle kommende salgsstarter fra Solon Eiendom. Det vil si at du får velge og kjøpe bolig før alle andre. Se boligprosjektene du har forkjøpsrett på under. 

Meld forkjøp på bolig fra Solon Eiendom

Vedafjell Horisont, Sandnes

Vedafjell Horisont, Sandnes

På toppen av Skaarlia kan du snart velge blant 70 leiligheter i ulike størrelser. Her bor du midt i fjellheimen, med flott utsikt og kort vei til både turområder og Sandnes sentrum. De første boligene kommer for salg i løpet av andre/tredje kvartal 2024.

Mer om boligene på Vedafjell Horisont
Lenschows, Oslo

Lenschows, Oslo

På Ensjø i Oslo kommer 180 leiligheter i ulike størrelser. Her bor du tilbaketrukket, med umiddelbar nærhet til alt du trenger i hverdagen, kun en kort t-banetur fra sentrum. Planlagt salgsstart i løpet av tredje kvartal 2024.

Mer om boligene i Lenschows
Madlalia, Stavanger

Madlalia, Stavanger

Madlalia består av både rekkehus og leiligheter i ulike størrelser og planløsninger. Alle boligene får solrike balkonger, mye lys og gode utsiktsforhold. Planlagt salgsstart i løpet av 2024.

Mer om boligene i Madlalia
Troneshøyden, Sandnes

Troneshøyden, Sandnes

På Trones, et høydedrag over Sandnes, kommer 14 eksklusive leiligheter. Boligene utvikles i samarbeid med arkitektfirmaet SJO FASTING. Planlagt salgsstart fra andre/tredje kvartal 2024.

Mer om boligene på Troneshøyden