Oversiktsbilde av et boligprosjekt av Solon Eiendom på kveldstid

Solon Eiendom

Som OBOS-medlem har du forkjøpsrett på boliger fra Solon Eiendom.

Solon Eiendom er en del av OBOS. Det betyr at OBOS-medlemmer får forkjøpsrett til tusenvis av nye boliger. Solon utvikler leiligheter og rekkehus med vekt på god arkitektur og høy kvalitet. De fleste prosjektene er i områdene rundt Stor-Oslo, Kristiansand og i Stavanger. Solon utvikler i tillegg fritidsboliger i populære fjelldestinasjoner i Øst-Norge, som Hafjell, Geilo og Hemsedal.

Boligprosjekter med forkjøpsrett

Som OBOS-medlem får du forkjøpsrett på alle kommende salgsstarter fra Solon Eiendom. Det vil si at du får velge og kjøpe bolig før alle andre. Se boligprosjektene du har forkjøpsrett på under. 

Meld forkjøp på bolig fra Solon Eiendom

Dyst, Ås

Dyst, Ås

Velg blant 20 rekkehus og atriumshus i siste salgstrinn av prosjektet Dyst i Ås kommune. Forventet innflytting fra 4. kvartal 2024. Salget er i gang.

Mer om boligene i Dyst
Lier Hageby

Lier Hageby

I en solfylt ås i Lier kommune bygges et unikt prosjekt bestående av leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. Nå er de siste 43 boligene i salg, med innflytting sommeren 2025.

Les mer om boligene
Øvre Øygarden, Hana/Austrått

Øvre Øygarden, Hana/Austrått

Like utenfor Sandnes sentrum skal det bygges 18 leiligheter i ulike størrelser. Flere av leilighetene tilbys med OBOS Deleie. Salget er i gang.

Finn ut mer om boligene