Hopp til innhold
Bilde av en arkitekttegnet enebolig med tegnestreker og mål tegnet på halve bildet

Hele boligdrømmen – på egen tomt

Vi hjelper deg med hele prosessen – fra befaring av tomta, til du står med nøklene i hånda! Alt tilpasset dine ønsker, behov, budsjett og muligheter på tomta.

Jaspreet og Teejay Srai poserer på kjøkkenet.

– Det ble akkurat slik vi drømte om

I Nordre Follo har Teejay (39), Jaspreet (38) og deres to døtre, Amber (7) og Tara (5), endelig kommet på plass i funkishuset de har drømt om i mer enn ti år.

Les alt om hvordan byggingen foregikk
Illustrasjon av drømmeboble med et hus i

Passer drømmeboligen til tomta?

Når du skal bygge hus spiller tomta en avgjørende rolle. På en tomtebefaring utforsker vi tomta sammen, og vi gir deg råd og løsninger på ting du kanskje ikke har tenkt på.

Bestill gratis tomtebefaring
Illustrasjon av et arkitekttegnet hus i tre med garasjeport

Hva koster det å bygge enebolig?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Og hva inngår i prisen? Totalsummen avhenger av mange faktorer, se hvordan vi jobber og hjelper deg å holde budsjettet.

Les mer om hva det koster
BIlde av to hender som tegner og peker på en arkitekttegning av et hus og en husmodell i papp

Hva er et forprosjekt?

I forprosjektet blir vi kjent med boligdrømmen din. Med utgangspunkt i tomta og budsjettet ditt hjelper fagekspertene våre deg å gjøre gode prioriteringer tidlig, slik at du unngår uforutsette kostnader senere.

Les mer om forprosjektet

Snarveier

Ofte stilte spørsmål

OBOS Block Watne Eneboliger har hovedkontor i Oslo sentrum, og nedslagsfelt hovedsakelig en times kjøretur fra hovedstaden. I tillegg har OBOS Block Watne driftskontorer med byggeledelse og tømrerlag i de fleste landsdeler, som gir muligheter for å bygge med oss utenfor nedslagsfeltet vårt.

Vi har alt i ett og samme konsern, og det er OBOS Block Watne Entreprenør AS som bygger boligene våre. De har byggeledere og egne dedikerte tømrerlag som plassbygger boligen din på stedet.

Størrelsen og kompleksiteten til boligen er avgjørende for å anslå byggetid, men av erfaring tar det cirka 380 kalenderdager å bygge en enebolig.

Ta kontakt med oss

Prosjektleder Line Wergeland. Foto.
Line Wergeland
Prosjektleder
92 22 71 13
line.wergeland@obos.no
Foto av Helena Hegstad Diamantis, arkitekt i OBOS Block Watne Eneboliger
Helena Hegstad Diamantis
Arkitekt
46 44 32 85
helena.diamantis@obos.no