Hopp til innhold

Ager

– et samarbeidsprosjekt med Stor-Oslo Eiendom

Kjøpsalternativer

Bostart
Illustrasjon av Ager borettslag i Frysjaparken i Oslo som viser uterom, fasade av blokk, gangvei med mor og datter.
I salg – ingen forkjøpsrett

Ager borettslag ligger i grønne omgivelser på Kjelsås – kun et steinkast unna Nordmarka. Velg mellom moderne leiligheter med nordisk preg, lune farger og praktiske løsninger.

I Ager kan du nyte tid med familien, invitere til hyggelige lag eller trekke deg tilbake i rolige omgivelser. Her kan du flytte inn i et moderne nabolag hvor det urbane og det landlige møtes. Uteområdene vil være grønne, trygge og frodige. På taket blir det en felles takterrasse med flott utsikt panoramautsikt over området og byen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Frysjaveien 40, 0884 Oslo
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
16
Størrelse
81–115 m2
Ordinærpris
Fra 8 160 831 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Frysjaveien 44, 0884 OsloSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Ager

Frysjaparken er allerede en etablert bydel og nabolaget er i ferd med å bli mer levende – med kaféer, butikker, skole, park, torg og barnehage. En ny barnehage er i ferd med å bygges, og Oslo kommune planlegger en ny skole i nærområdet. Fra Kjelsås kan du reise med buss, trikk og tog, med kort vei inn til sentrum. Det bygges også nye sykkelveier som tar deg til byen på cirka 15 minutter. Med Nordmarka i umiddelbar nærhet har du tilgang en rekke turstier, som tar deg til blant annet Maridalsvannet og Ullevålseter.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger476 08 089E-post
Portrettbilde av Linn Helsten

Linn Helsten

Prosjektselger901 13 530E-post
Portrettbilde av Kristoffer Dahlum

Kristoffer Dahlum

Prosjektselger468 46 102E-post
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger922 18 615E-post

Ager bygges av

StorOslo Eiendom logo