Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

I Åsen i Mjøndalen bygger vi romslige eneboliger med gode løsninger som passer til barnefamilier, par og voksne. Bo i naturskjønne omgivelser, med sentrumstilbudet i nærheten.

Boligene kommer i varierte størrelser, med moderne utforming og praktiske fasiliteter. Flere av boligene bygges i livsløpsstandard, som betyr at du kan bo i boligen gjennom store deler av livet.

Prosjektdetaljer

Adresse
Midtåsveien, 3050 Mjøndalen
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Ledige boliger
6
Størrelse
137–184 m2
Ordinærpris
Fra 6 798 000 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Midtåsveien, 3050 MjøndalenSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Åsen gård

Prosjektet vil få en herlig beliggenhet med meget gode solforhold i naturskjønne omgivelser. På Åsen gård er det barnehage og barneskole kun en kort gåtur unna. Bussen kjører rett ved boligområdet, og det er gang- og sykkelvei ned til Mjøndalen sentrum, hvor det er et stort utvalg av butikker, restauranter og alle de sentrumstilbud du trenger.

Laster inn

Tomter til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? På Åsen gård har vi også selvbyggertomter til salgs. Tomtene er vendt mot vest, og kommer i ulike størrelser.

Oversikt over utomhusplan på Åsen gård, med tomtene i fokus

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Espen Oland

Espen Oland

Salgskonsulent913 46 140E-post