Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Nå kan du sikre deg en av totalt 200 nye boliger på fantastiske Begbyåsen i Fredrikstad. Her kan du velge mellom frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede og leiligheter i småhus.

De fleste boligene får fantastisk utsikt over Fredrikstad, og ligger på en vestvendt tomt med 180 graders panoramautsikt.

Prosjektdetaljer

Adresse
Rekruttveien 5, 1639 Fredrikstad
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
27
Størrelse
78–242 m2
Ordinærpris
Fra 4 284 240 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Regimentveien 49, 1639 FredrikstadSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Begbyåsen

På Begbyåsen, cirka 40 minutters gange fra Gamlebyen, har du naturen rett utenfor stuedøra. I tillegg har du Fredrikstad sentrum en liten biltur unna. Her får du den gode kombinasjonen av lett tilgjengelig natur og bylivet innen gangavstand med shopping, kaffebarer og alt som følger med det urbane.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Berit Sandberg

Berit Sandberg

Salgskonsulent926 38 902E-post