Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Bjørnstad i Sarpsborg kan du sikre deg en frittliggende enebolig. Bo i et trygt og rolig boligområde, med kort vei til det meste.

Her blir du en del av et fellesskap med pent opparbeidede fellesarealer og med barnevennlige omgivelser rundt deg. I mellom byggene blir det gode, åpne fellesrom og godt med sol til uteplassene.

Prosjektdetaljer

Adresse
Bjørnstadsletta/Stavebakken, 1712 Grålum
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2025
Ledige boliger
2
Størrelse
214–228 m2
Ordinærpris
Fra 9 179 240 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Bjørnstadsletta/Stavebakken, 1712 GrålumSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Bjørnstad

Bjørnstad ligger på Grålum i Sarpsborg kommune – kun en rask sykkeltur eller noen få minutters buss- eller biltur unna sentrum. I sentrum finner du Borgarsyssel Museum, Kulås Amfi, Sarpsborg torg, og Storbyen kjøpesenter. Og rett ved boligene finner du matbutikker, barnehager, skoler og flotte friluftsområder rett ved. Du har også rask og enkel adkomst til E6, hvor du kan pendle til Oslo på cirka en time.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Berit Sandberg

Berit Sandberg

Salgskonsulent926 38 902E-post