Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Brattås er et nyetablert boligområde utenfor Halden, hvor vi bygger flere typer boliger. Her kan du bo i kjedet enebolig eller leilighet, omgitt av natur, og med kort vei til butikker og byliv.

Prosjektdetaljer

Adresse
Brattåsen, 1793 Tistedal
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
5
Størrelse
132–137 m2
Ordinærpris
Fra 4 297 990 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Brattåsen, 1793 TistedalSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Brattås

Brattås ligger mellom Klepper, Øberg og Måstad – cirka seks kilometer fra Halden sentrum. Her bor du høyt og fritt, omkranset av flott kulturlandskap og skogsterreng. Alt av matbutikker og servicetilbud finner du i nærmiljøet, og bussen tar deg til Halden på et kvarter, hvor det er restauranter, kaféer, butikker og kulturliv.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Berit Sandberg

Berit Sandberg

Salgskonsulent926 38 902E-post