Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Randesunds nye boligområde, Drangsvann, kan du nå kapre drømmeboligen. Her bygges det moderne leiligheter, tomannsboliger og eneboliger i kjede – med lett tilgang til lekeplasser, grillplasser, badebrygger, utsiktstårn, fotballbane og zip-line.

Prosjektdetaljer

Adresse
Benestadsvingen 1–33, 4638 Kristiansand
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
15
Størrelse
108–207 m2
Ordinærpris
Fra 5 028 000 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Benestadsvingen 1–33, 4638 KristiansandSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Drangsvann

Drangsvann er Randesunds nye boligområde, en kort kjøretur unna Kristiansand sentrum. Her bor du i et mangfoldig nabolag i et kupert og frodig område, med bekker, store trær, rikt dyreliv og urørt skog. Lekeplasser, grillplasser, badebrygger, utsiktstårn, fotballbane og zip-line er bare noe av det som er lett tilgjengelig. I tillegg har du butikker, golfbane, kanomuligheter, turstier og alt annet du trenger like i nærheten.

Laster inn

Ny bolig med gode betingelser

Med Husbanklån kan du kjøpe en splitter ny bolig til markedets laveste rente. Nå bygger vi flere boliger med betingelser du kan spare mange tusen kroner på å benytte.

Familie på fire smiler og ler i sofa i OBOS Block Watne-bolig
Ekteparet Wenche og Gaute står med hunden i døra til sin nye OBOS Block Watne-bolig på Drangsvann

Derfor ble husbyggingen med OBOS Block Watne en stor opptur

Å kjøpe leilighet passer ikke for alle. Ekteparet Wenche Høyrem og Gaute Gabrielsen angrer ikke på valget de tok om å bygge et nytt, moderne hus på Drangsvann.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Lise Kjelle

Lise Kjelle

Salgskonsulent911 55 344E-post