Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Eikelijordet kommer det cirka 200 leiligheter, tomannsbolig og rekkehus. Her kan du bo både naturskjønt og sentralt, med gangavstand til Ski sentrum.

Alle rekkehusene er romslige med tre til fire soverom, og har store takterrasser som vender ut mot åker og eng. Leilighetene har smarte planløsninger og gode oppbevaringsmuligheter, i tillegg til egen uteplass. Alle boligene har parkeringsplass inkludert i prisen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Eikelijordet 23, 25 og 27, 1424 Ski
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
20
Størrelse
64–159 m2
Ordinærpris
Fra 4 898 740 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Eikelijordet 23, 25 og 27, 1424 SkiSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Eikelijordet

Med under to kilometer til Ski, bor du i gangavstand til sentrum, i tillegg til at det går buss i nærheten. Fra Ski bruker toget kun elleve minutter til Oslo S. Du finner skoler, barnehager og butikker er lett tilgjengelig. I selve nabolaget er det fine grøntområder, lekeplasser og samlingssteder for beboerne. Og du kan nyte den flotte utsikten over naturlandskap i vest og mot Østensjøvannet i sør, rett fra din egen bolig.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jørgen Nilsen

Jørgen Nilsen

Salgskonsulent958 17 739E-post