Hopp til innhold

Eikremshagen og Eikremsvingen

Prosjektside for Eikremshagen og Eikremsvingen
I salg – ingen forkjøpsrett

På Nedre Eikrem i Molde ligger Eikremsvingen og Eikremshagen, med nærhet til både naturen og byen. Her bygger vi fireroms rekkehus og fire- og femroms tomannsboliger.

Her kan du bli en del av et mangfoldig fellesskap med mennesker i alle aldre, og bo i et rolig og trygt bomiljø med kort vei til skole, barnehage, marka og servicetilbud.

Prosjektdetaljer

Adresse
Eikremshagen, 6422 Molde
Ledige boliger
14
Størrelse
93–135 m2
Ordinærpris
Fra 4 989 342 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Eikremshagen, 6422 MoldeSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Eikremshagen og Eikremsvingen

Nedre Eikrem ligger høyt og naturskjønt til i Molde kommune, en ti minutters biltur unna sentrum. Boligfeltet har flott beliggenhet i rolige og grønne omgivelser, med utsikt mot Fannefjorden og Bolsøya. I området er noen av Moldes større arbeidsplasser lokalisert, så her kan du bo et steinkast fra jobben.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Kristin Ødegård Vatne

Kristin Ødegård Vatne

Salgskonsulent934 97 406E-post