Hopp til innhold
Frist for forkjøp 16. aug., 09:00

På Fjordsyn kan du velge mellom moderne leiligheter, tomannsboliger og eneboliger, kun 20 minutter fra Ålesund sentrum. Bo i fantastiske omgivelser med alt du trenger i nærheten.

På Fjordsyn har de første familiene allerede flyttet inn, og er med på å skape et hyggelig nabolag med unge og gamle.

Prosjektdetaljer

Adresse
Brattebergringen, 6013 Ålesund
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
12
Størrelse
110–157 m2
Ordinærpris
Fra 5 397 767 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Brattebergringen, 6013 ÅlesundSe kart i Google
Kontakt oss

Meld forkjøp før fristen

Frist for forkjøp: 16. august kl. 09:00
Boligene selges til fastpris – alle kan kjøpe, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og velger bolig først. Når du melder forkjøp er du ikke forpliktet til å kjøpe bolig. Etter du har meldt forkjøp og fristen har gått ut, tar vi kontakt med deg om prosessen videre.

Utforsk området rundt Fjordsyn

Flisneset er en attraktiv plass å bo. Passe lang avstand til sentrum og jobb, tett på skole og buss, nærbutikk og barnehage. Når du kommer hjem til Fjordsyn, da er du hjemme. Du kan kose deg i egen hage, gå en tur i fjøra, stikke på Emblemsfjellet, eller finne fram kajakken og utforske Storfjorden. Her vil du alltid finne roen, enten det er å være sammen med hyggelige naboer, eller trekke deg tilbake på egen balkong.

Laster inn

Tomt til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? På Fjordsyn har vi også en selvbyggertomt til salgs. Tomta er rektangulær og ligger lengst vest og syd på reguleringsplanen. Den grenser til friareal mot vest, delvis mot nord, og fullstendig mot syd. Tomtearealet er estimert til cirka 851,7 kvadratmeter. For mer informasjon om tomta, ta kontakt med selger eller les salgsoppgaven.

Fotografi av utsikt mot fjorden

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Vibeke Bjørkavåg

Vibeke Bjørkavåg

Salgskonsulent901 76 063E-post