Hopp til innhold

Fjorten

– et samarbeidsprosjekt med Stor-Oslo Eiendom

Takterrasse i to plan, sett fra siden, i boligprosjektet Fjorten. Ettermiddagssol kan ses i bakgrunnen
I salg – ingen forkjøpsrett

I Fjorten har vi samlet de 14 toppleilighetene i Stilla og Ager. Bo høyt og fritt med store og private takterrasser, og utsikt over både byen og marka.

De fleste takterrassene får også pergola og utekjøkken. I tillegg har alle leilighetene enten en eller to ekstra balkonger, slik at du kan nyte sola hele sommeren. Hver leilighet får sin egen identitet med store vinduer og utsikt. Leilighetene har innredning fra HTH på kjøkken og bad, integrerte hvitevarer, gulvvarme og gode planløsninger.

Prosjektdetaljer

Adresse
Frysjaveien 40, 0884 Oslo
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
2
Størrelse
111–115 m2
Ordinærpris
Fra 16 578 331 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Søndag 21. juli kl. 12:00-13:30
  • Tirsdag 23. juli kl. 16:00-18:00
  • Søndag 28. juli kl. 12:00-13:30

Visningssenter:

Frysjaveien 44, 0884 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Fjorten

Frysjaparken er allerede en etablert bydel og nabolaget er i ferd med å bli mer levende – med kaféer, butikker, skole, park, torg og barnehage. I Fjorten bor du med marka som nærmeste nabo, samtidig som byen ikke er lang unna – her får du enkelt både storbypuls og hvilepuls. Ikke langt unna boligene kommer det en ny barnehage, og Oslo kommune planlegger en helt ny skole i nærområdet. Du kommer deg raskt og enkelt til og fra sentrum med kollektivtransport. Ruters busser har stoppested like i nærheten, og fra Kjelsås går det både tog og trikk.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger476 08 089E-post
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger922 18 615E-post
Portrettbilde av Linn Helsten

Linn Helsten

Prosjektselger901 13 530E-post

Fjorten bygges av

StorOslo Eiendom logo