Hopp til innhold

Fornebuporten felt 1.3

Prosjektside Fornebuporten felt 1.3
Under planlegging

På Fornebuporten felt 1.3 planlegger vi å bygge cirka 250 to- til femromsleiligheter. Prosjektet ligger i et område som på sikt vil bli urbant og svært sentralt på Fornebu.

Prosjektdetaljer

Status
Under regulering
Antall boliger
Cirka 250
Boligtype
Leilighet
Størrelse
2 til 5 rom
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Utforsk området rundt Fornebuporten felt 1.3

Fra boligene er det gåavstand til både barnehager og skoler, og butikker på Fornebuporten. I området finner du flere friluftsområder, med parker og natur ned mot sjøen og Holtekilen. Og med Telenor Arena og Flytårnet like i nærheten, vil veien til kulturelle arrangementer og opplevelser være svært kort.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post