Hopp til innhold

Kanalparken

– et samarbeidsprosjekt med Barlindhaug Eiendom

Kjøpsalternativer

DeleieBostart
Illustrasjon av en solrik balkong med møbler i Kanalparken.
I salg – ingen forkjøpsrett

I Kanalparken er det alltid godt å komme heim! Finn din nye leilighet på Jessheim – med kort vei til matbutikker, Jessheim sentrum og Oslo.

Du kan velge mellom alt fra effektive ettromsleiligheter til romslige femromsleiligheter. Totalt består Kanalparken av 290 flotte leiligheter over fire til syv etasjer med parkeringskjeller. Uteområdene blir grønne med brosteinsbelagte gangstier, lekeplasser og møteplasser for små og store.

Prosjektdetaljer

Adresse
Myrvegen 70, 2052 Jessheim
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
35
Størrelse
55.5 m2 – 121 m2
Ordinærpris
Fra 4 393 340 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Tirsdag 18. juni kl. 16:00-18:00

Visningssenter:

Furusethgata 8, 2050 JessheimSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Kanalparken

Fra leilighetene er det kun 15 minutters gange til Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter – med over 150 butikker og spisesteder. I sentrum ligger togstasjonen hvor du kan ta pendlertog til Oslo på 24 minutter. Velger du bilen, er du i Oslo på cirka 40 minutter, eller du kan ta bussen som har holdeplass omtrent 400 meter fra boligene. Her er du også i umiddelbar nærhet til skole, idrettsanlegg og barnehager.

Laster inn

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler922 22 006E-post
Portrettbilde av Sverre Martin Hagh

Sverre Martin Hagh

Eiendomsmegler950 51 898E-post

Kanalparken bygges av

Logo for Barlindhaug Eiendom.