Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Nærbø på Jæren – midt i det vakre landskapet – kan du bo høyt og fritt med god utsikt i boligprosjektet Kvileitet. Her er det frodige grøntarealer, spennende fasader og smarte planløsninger. Velg mellom romslige rekkehus og moderne eneboliger.

Her bor du med gangavstand til det aller meste du trenger i hverdagen, som matbutikk, Amfi-senteret, idrettsanlegg, skoler, barnehager og andre servicetilbud.

Prosjektdetaljer

Adresse
Kvileitet 22, 4365 Nærbø
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
8
Størrelse
111–193 m2
Ordinærpris
Fra 4 298 000 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Kvileitet 22, 4365 NærbøSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Kvileitet

Kvileitet er plassert midt i det vakre jærlandskapet på Nærbø. Her kan du enkelt ta med deg fiskestanga eller badetøyet og nyte en sommerdag. Med naturen rett utenfor døra har du en rekke rekreasjonsmuligheter, slik som fisking og bading. Det er gangavstand til butikker, Amfi-senteret, idrettsanlegg, skoler, barnehager og andre servicetilbud. I tillegg er Nærbø sentrum en gåtur unna, hvor toget tar deg både nordover og sørover på Jæren. Med bil kan du være på flyplassen innen 30 minutter, og Bryn på cirka 10.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Kåre Vigdel

Kåre Vigdel

Salgskonsulent916 00 086E-post