Hopp til innhold

Lundheim Hage

Prosjektside for Lundheim Hage
I salg – ingen forkjøpsrett

Lundheim Hage i Ålesund er perfekt for både små og store familier. Her kan du velge mellom leiligheter og tomannsboliger i rolige omgivelser, med nærmeste skole kun minutter unna. I tillegg finner du flott natur rett utenfor døra!

Mellom husene kommer det grønne fellesområder – en sosial plass året rundt. Og du kan enkelt nyte ettermiddagssolen og utsikten til Sunnmørsalpene med venner, familie og naboer.

Prosjektdetaljer

Adresse
Lilleberget, 6020 Ålesund
Innflytting
Planlagt fra 1. kvartal 2025
Ledige boliger
10
Størrelse
79–143 m2
Ordinærpris
Fra 3 864 050 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Lilleberget, 6020 ÅlesundSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Lundheim Hage

I Lundheim Hage bor du kun et par minutters gange fra nærmeste matbutikk, samtidig som at du har kort vei til idrettsanlegg og friluftsområder, hvor store og små kan oppleve et bredt utvalg av aktiviteter. På sommerstid finnes det også flere fine badeplasser i nærområdet. Her er det enkelt å komme seg rundt, både med og uten bil. Bussholdeplassen, som tar deg fra A til Å, finner du rett rundt svingen. Og med bil kommer du deg enkelt til Moa by, og Ålesund sentrum på 20 minutter.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Vibeke Bjørkavåg

Vibeke Bjørkavåg

Salgskonsulent901 76 063E-post