Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Like i utkanten av Ski sentrum kommer det et helt nytt nabolag – Lysløypa – oppkalt etter den gamle skifabrikken til Hagen Johansen. Her kan du velge mellom leiligheter og rekkehus – og sikre deg drømmehjemmet ditt!

Rekkehusene passer både for par og familier i ulike størrelser, og leilighetene varierer fra toroms til romslige fireroms. Alle tre- og fireromsleiligheter og rekkehus har egen parkering i parkeringskjeller inkludert, og du får tilgang til sykkelverksted og smørebod.

Prosjektdetaljer

Adresse
Hagen Johnsens vei, 1406 Ski
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
27
Størrelse
50–140 m2
Ordinærpris
Fra 3 721 842 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Hagen Johnsens vei, 1406 SkiSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Lysløypa

I Lysløypa får du det beste av begge verdener: Bylivet i nærheten, men likevel kort vei til flotte turområder i Nøstvedtmarka. Det blir et stort og tilnærmet bilfritt grønt fellesområde med planter, lekeplasser og andre møteplasser mellom husene. Og rett bortenfor, cirka 200 meter, går bussen med hyppige avganger til Ski sentrum.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Arve Zahl

Arve Zahl

Salgskonsulent922 66 673E-post