Hopp til innhold

Marikollåsen

Prosjektside for Marikollåsen
I salg – ingen forkjøpsrett

I Fjerdingby i Rælingen bygger vi det nye nabolaget Marikollåsen, med kort vei til både natur og byliv. Her planlegger vi ulike typer boliger i varierende størrelser, både eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.

Dette blir et nabolag som rommer mennesker på tvers av alder og livssituasjon, hvor du vil kunne finne hjemmet som passer deg og dine behov.

Prosjektdetaljer

Innflytting
Planlagt fra 3. kvartal 2025
Ledige boliger
10
Størrelse
133–151 m2
Ordinærpris
Fra 7 588 326 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Marikollåsen

På Marikollåsen får du kort vei til byen på den ene siden og umiddelbar nærhet til naturen på den andre siden. Det tar kun syv minutter med bil til Lillestrøm og cirka 24 minutter til Oslo. Kun en gåtur unna finner du barnehager, skoler, butikker og idrettsforeninger. Med Marikollen Skisenter som nabo, ligger alt til rette for en aktiv vinter. På sommerstid kan du benytte deg av turområdene rett utenfor døren, dra på båttur og fiske i Glomma, eller bade i et av de nærliggende skogstjernene. Det er med andre ord kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen på Marikollåsen.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Anders Gogstad

Anders Gogstad

Salgskonsulent908 32 833E-post