Hopp til innhold

Mønstringsplassen

Prosjektside for Mønstringsplassen
I salg – ingen forkjøpsrett

På Mønstringsplassen på Voll & Lund bygger vi rekkehus og leiligheter. Her kan du bo i et attraktivt nabolag med kort vei til flere idrettsaktiviteter, turstier og Hamar sentrum.

De fleste boligene får egne utearealer og flotte terrasser. Boligene i dette prosjektet kan kvalifisere til grønt boliglån.

Prosjektdetaljer

Adresse
Lundgutua, 2320 Furnes
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
22
Størrelse
54–157 m2
Ordinærpris
Fra 3 394 342 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Lundgutua, 2320 FurnesSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Mønstringsplassen

Mønstringsplassen ligger på Voll & Lund, som har blitt et populært og veletablert boligområde. Herfra er det kort vei til det meste kulturbyen Hamar har å by på. Tilbudene for de små er gode, med korte avstander til håndball, fotball, turn og ishall. Furuberget, med skiløyper om vinteren og gode turmuligheter resten av året, ligger også tett på prosjektet. Det er gangavstand til Stavsberg barneskole og flere barnehager, i tillegg til flere bussforbindelser.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jhon Edward Nesset

Jhon Edward Nesset

Salgskonsulent958 72 507E-post