Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Myklebust kan du velge blant helt nye leiligheter og rekkehus over tre etasjer. Boligene er omringet av hyggelige grøntområder og opparbeidede fellesarealer.

Myklebust er et attraktivt nabolag, med kort vei til Tananger sentrum og det du trenger i hverdagen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Alvakroken, 4056 Tananger
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
13
Størrelse
59–167 m2
Ordinærpris
Fra 3 814 835 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Alvakroken, 4056 Tananger Se kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Myklebust

Myklebust ligger i Sola kommune, kun få minutter med bil unna Tananger sentrum. Her finner du alt du trenger av butikker, apotek og kjøpesenter. Sykkelavstanden er på kun halvannen kilometer. Den nye bussveien ligger dessuten like i nærheten, og gjør det enkelt å velge kollektivt hvis du ønsker det.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Marianne Sørbø Pedersen

Marianne Sørbø Pedersen

Salgskonsulent478 28 909E-post