Hopp til innhold

Engene – Nedeneskollen

Prosjektside for Engene – Nedeneskollen
I salg – ingen forkjøpsrett

Engene – Nedeneskollen blir et nytt, attraktivt nabolag med eneboliger, tomannsboliger og leiligheter i 8-mannsboliger i borettslag. Boligene bygges med to til seks rom med et bruksareal fra 65 til 145 kvadratmeter. Her får du romslige boliger med gode planløsninger og flotte uteplasser.

Nabolaget ligger midt mellom Arendal og Grimstad, i et luftig og solrikt området. Den naturskjønne plasseringen innbyr til en egen ro hele året.

Prosjektdetaljer

Adresse
Tjæreblomstheia 144A, 4823 Nedenes
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
15
Størrelse
65–137 m2
Ordinærpris
Fra 2 596 932 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Tjæreblomstheia 1, 4823 NedenesSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Engene – Nedeneskollen

Fra boligene på Engene – Nedeneskollen er det kort vei til flotte turområder i skog og mark, med et løypenett som passer både mosjonister og aktive sjeler. Du får flotte badeplasser på sommerstid kun en kort sykkeltur unna. Det er også kort vei til nærmeste dagligvarebutikk.

Laster inn

Ny bolig med gode betingelser

Med Husbanklån kan du kjøpe en splitter ny bolig til markedets laveste rente. Nå bygger vi flere boliger med betingelser du kan spare mange tusen kroner på å benytte.

Familie på fire smiler og ler i sofa i OBOS Block Watne-bolig

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Lise Kjelle

Lise Kjelle

Salgskonsulent911 55 344E-post