Hopp til innhold

Nedre Stavsetvegen 46

Prosjektside for NSV 46 – Nedre Stavsetvegen 46
I salg – ingen forkjøpsrett

I Nedre Stavsetvegen 46 kommer det 14 familieboliger i det etablert og barnevennlige nabolaget Stavset på Byåsen i Trondheim. Rekkehusene fordeles på tre tun på gamle Stavset gård: Låven, Hovedhuset og Stabburet.

Her bor du godt med store fellesarealer, og med grønne og rolige omgivelser tett på. Nyt solskinnsdager fra privat uteplass eller du kan gå til Stavset senter for å kjøpe ferske bakevarer, mens du nyter de naturskjønne omgivelsene.

Prosjektdetaljer

Adresse
Nedre Stavsetvegen 46, 7026 Trondheim
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Ledige boliger
11
Størrelse
105–148 m2
Ordinærpris
Fra 5 636 872 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Nedre Stavsetvegen 46, 7026 TrondheimSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Nedre Stavsetvegen 46

I Nedre Stavsetvegen 46 er det kort vei til både Granåsen og Bymarka, som byr på naturopplevelser – hele året. Du finner Stavset senter kun en gåtur unna, med dagligvare, apotek, blomsterbutikk, bakeri og andre butikker. Ønsker du urbant påfyll er det godt kollektivtilbud inn til Trondheim sentrum. Det er også flere barnehager i området, i tillegg til Stavset barneskole og Ugla ungdomsskole.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Ingrid Blokkum

Ingrid Blokkum

Salgskonsulent917 04 296E-post