Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Orstad Utsyn kan du bo i åpent landskap under den maleriske Jæren-himmelen, med kort vei til det meste. Her kan du velge mellom moderne rekkehus – som er både romslige og lettstelte. Disse familievennlige boligene har god standard, kvalitetsinnredning, flotte uteplasser og parkeringsmuligheter i carport og på egen tomt.

Prosjektdetaljer

Adresse
Gabriel Edlands veg, 4353 Klepp stasjon
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
5
Størrelse
149–153 m2
Ordinærpris
Fra 5 473 062 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Gabriel Edlands veg, 4353 Klepp stasjonSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Orstad Utsyn

Orstad Utsyn ligger på Orstad, med nærhet til sentrumsfasiliteter i både Klepp, Sandnes og Bryne. Nabolaget ligger trygt og godt plassert i et etablert lokalmiljø med godt utbygd tilbud innen handel, service, helse, barnehage, skole, fritid og mye mer. Det er flere store lekeområder som kan nytes av de yngste, og det er gode bussforbindelser dersom du vil bevege deg ut av fine Orstad.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Torunn Kverneland Thiemer

Torunn Kverneland Thiemer

Salgskonsulent905 26 999E-post