Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På toppen av Gjøvik, 500 meter fra Øverby skistadion, bygger vi det nye nabolaget Øverbylia. Her kommer det eneboliger, rekkehus og leiligheter med naturen som nærmeste nabo.

Prosjektdetaljer

Adresse
Åskollvegen 83-99, 2819 Gjøvik
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
19
Størrelse
111–203 m2
Ordinærpris
Fra 5 899 342 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Åskollvegen 83-99, 2819 GjøvikSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Øverbylia

Fra Øverbylia kan du tråkke rett i skiene og gå innover i et stort løypenett på vinterstid, og på sommerstid er det et fantastisk turområde rett utenfor døren. For de som er mer glad i by- eller båtlivet, ligger Øverbylia bare noen få kilometer fra sentrum med kafeer, shopping og uteliv. Og noen hundre meter lenger ned fra sentrum finner du Mjøsa. Her er det yrende båtliv, flotte badesteder, fisking og muligheter for å ta en tur med Mjøsas Hvite Svane – Skibladner.

Laster inn

Tomter til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? På Øverbylia har vi også selvbyggertomter til salgs. Tomtene er i hovedsak rektangulære med god inndeling, og ligger i et solrikt og barnevennlig område.

Oversikt over tomteområdet på Øverbylia på Gjøvik

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jhon Edward Nesset

Jhon Edward Nesset

Salgskonsulent958 72 507E-post