Hopp til innhold

Øygard

Kjøpsalternativer

Boligbytte
Prosjektside for Øygard
I salg – ingen forkjøpsrett

Øygard byr på leiligheter og rekkehus rett utenfor Sandnes sentrum. Over tid blir dette en ny, liten bydel med cirka 550 nye boliger totalt.

Øygard ligger solrikt til i grønne omgivelser og med vakker utsikt. Enten du foretrekker rolige spaserturer i skogen, sykling, løping eller fisketurer, finner du alt du kan ønske deg i umiddelbar nærhet fra det nye nabolaget.

Prosjektdetaljer

Adresse
Bladfaksveien 2–85, 4327 Sandnes
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
33
Størrelse
60–156 m2
Ordinærpris
Fra 2 867 512 kr
Eieform
Selveier og Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Bladfaksveien 2–85, 4327 SandnesSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Øygard

Her er det kort vei til det du trenger i hverdagen, noe som gjør livet på Øygard praktisk og behagelig. Øygard Ungdomsskole ligger kun 500 meter unna, og det er kort vei til barnehager, barneskoler, nærbutikker og sentrumstilbud. Når du ønsker urbant påfyll finner du fine forretninger og fristende restauranter i Sandnes sentrum.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Kåre Vigdel

Kåre Vigdel

Salgskonsulent916 00 086E-post