Hopp til innhold

Pepperstadkollen

Prosjektside for Pepperstadkollen
I salg – ingen forkjøpsrett

På Pepperstadkollen bygger vi totalt cirka 200 boliger. Nå kan du sikre deg et funkisinspirert rekkehus eller leilighet i dette attraktive nabolaget på Vestby. Her får du gode fellesområder og grønne utearealer, og bor rett ved Pepperstadmarka.

Prosjektdetaljer

Adresse
Jespers vei 6 - 24, 1542 Vestby
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
10
Størrelse
56–139 m2
Ordinærpris
Fra 3 295 483 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Jespers vei 6 - 24, 1542 VestbySe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Pepperstadkollen

Boligene ligger rett ovenfor det populære området Pepperstadmarka, hvor vi har bygget mange boliger gjennom flere år. Du vil ha umiddelbar nærhet til barnehage, skole og idrettsanlegg med kunstgressbane. Det er kort vei til skog og flotte turområder.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Arve Zahl

Arve Zahl

Salgskonsulent922 66 673E-post