Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Flytt inn i et rolig og naturskjønt nabolag med marka et steinkast unna. På Ramstadåsen i Nannestad kan du velge blant frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede og tomannsboliger – med smarte planløsninger, lyse flater og praktiske fasiliteter.

Ramstadåsen blir et attraktivt nabolag med barnehage, skole og dagligvarebutikk i nærheten.

Prosjektdetaljer

Adresse
Feviksvingen 19-33, 2033 Åsgreina
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
6
Størrelse
105–119 m2
Ordinærpris
Fra 4 624 092 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Feviksvingen 19-33, 2033 ÅsgreinaSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Ramstadåsen

Ramstadåsen blir et hyggelig nabolag som ligger fredelig og naturskjønt til i Nannestad kommune. Her får du kort vei til alt du måtte ønske i hverdagen. Det er både barnehage, barneskole, dagligvarebutikk og et godt kollektivtilbud i nærområdet. Og det tar kun 20 minutter å kjøre til Jessheim Storsenter, og rundt et kvarter til både Oslo lufthavn og kommunesenteret Teigebyen.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Pål Westgaard

Pål Westgaard

Salgskonsulent908 29 786E-post