Hopp til innhold

Sandviksløkka

Fasade sett fra gaten på Sandviksløkka
I salg – ingen forkjøpsrett

På Nedre Tømte i Ottestad kommer det et helt nytt nabolag, Sandviksløkka. Her kan du velge blant flotte rekkehus med forskjellige planløsninger. Byggingen har allerede startet!

Sandviksløkka vil få grønne fellesarealer, lekeplasser og sittegrupper. I nabolaget kan du nyte barnelatter fra gressplenen, en god kopp kaffe med naboen og en spennende bok på terrassen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Nedre Tømte 37, 2312 Ottestad
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
4
Størrelse
127–139 m2
Ordinærpris
Fra 5 689 992 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Nedre Tømte 37, 2312 OttestadSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Sandviksløkka

Sandviksløkka ligger i et landlig område like ved vakre Mjøsa. Her får du kort vei til barneskole, ungdomsskole, idrettsarena og butikker. Vikasenteret ligger i gangavstand fra nabolaget, og Hamar sentrum er like i nærheten. Nærmeste bussholdeplass er rett utenfor døra.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jhon Edward Nesset

Jhon Edward Nesset

Salgskonsulent958 72 507E-post