Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Solkollen i Sandefjord byr på eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Bo landlig, men sentralt med kort vei til alt.

Her finner du alt familien trenger for å trives i hverdagen. Det blir tilrettelagt for at du kan nyte livet innendørs i den behagelige atmosfæren, eller ta turen ut på de flotte utearealene når det er fint vær.

Prosjektdetaljer

Adresse
Neskollen 12, 3233 Sandefjord
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
10
Størrelse
70–89 m2
Ordinærpris
Fra 3 811 942 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Neskollen 12, 3233 SandefjordSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Solkollen

På Solkollen bor du landlig, men likevel så sentralt at du har kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen. Nærmeste barnehage og barneskole er en rask spasertur unna, og du finner flere dagligvarebutikker i nærområdet. E18 ligger kun noen få minutter unna, hvor du kan kjøre til flotte Sandefjord sentrum på et lite kvarter. Det er kun en kort spasertur ned til sjøen, hvor du finner både sandstrand, båtplasser og et idyllisk grøntområde.

Laster inn

Slik skapte Susanne og Håvard drømmehuset

Vinbod, åpen kjøkkenløsning og hage. Familien på fire fikk akkurat det de ønsket seg da de flyttet inn i nyboligen på Solkollen.

Susanne og Håvard drikker kaffe i spisestuen i sin nye OBOS Block Watne-bolig på Solkollen i Sandefjord

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Martin Ingvaldsen

Martin Ingvaldsen

Salgskonsulent915 29 145E-post