Hopp til innhold

Sørbøhagane

Prosjektside for Sørbøhagane
I salg – ingen forkjøpsrett

Sørbøhagane er et nytt boligområde cirka to kilometer utenfor Sandnes, tett på den vakre naturen rundt Stokkalandsvatnet. Her bygger vi totalt 135 nye to- til fireromsleiligheter med fem ulike planløsninger.

Boligene kommer med praktiske fasiliteter, lyse flater og romslige, solrike balkonger. Alle leilighetene får egen parkeringsplass i kjelleren.

Prosjektdetaljer

Adresse
Kvernsteinkroken 27-31, 4323 Sandnes
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2026
Ledige boliger
20
Størrelse
55–121 m2
Ordinærpris
Fra 3 508 525 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Kvernsteinkroken 27-31, 4323 SandnesSe kart i Google
Kontakt oss

Snart ny salgsstart i Sørbøhagane

I løpet av høsten 2024 kommer det flere nye leiligheter for salg i Sørbøhagane. Boligene kommer i ulike størrelser, med ett til tre soverom og bruksareal på 45–130 kvadratmeter. Planlagt innflytting fra 3. kvartal 2027.

Utforsk området rundt Sørbøhagane

I Sørbøhagane bor du tett på naturen rundt Stokkalandsvatnet. Boligområdet ligger cirka to kilometer unna Sandnes sentrum, og Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger like ved.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Torunn Kverneland Thiemer

Torunn Kverneland Thiemer

Salgskonsulent905 26 999E-post