Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Tanberglia består av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Her kan du sikre deg en flott bolig i et sentrumsnært område.

Prosjektdetaljer

Adresse
Tanberglia 28, 3511 Hønefoss
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
10
Størrelse
125–144 m2
Ordinærpris
Fra 5 717 092 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Tanberglia 28, 3511 HønefossSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Tanberglia

Tanberglia ligger i gangavstand til Hønefoss sentrum med alle servicetilbud. Tanberglia tilhører Ringeriksregionen, som har en rekke gode tilbud innen både kultur, idrett, fritid og rekreasjon. Det er heller ikke langt til Ringkollen der det finnes store muligheter for å nyte naturen og en aktiv fritid. Ringeriksregionen samarbeider også aktivt med næringslivet for å gjøre området attraktivt for arbeidstakere, og sørge for sunn og stødig vekst i regionen. Området har dessuten flotte turområder for grønn rekreasjon, og populære friluftsområder med muligheter for både ski, sykling, fotturer, fisking og badeturer. Det gjør Tanberglia til et godt sted å leve å vokse opp.

Laster inn

Bo Godt i Tanberglia

Nabolaget Tandberglia

Her kan du lese mer om nabolaget. Hvordan er turforholdene, hvor langt er det til nærmeste butikk, samt barnehager og skoler som finnes i nærheten.

Hønefossen
Bilde av arkitekt Jan Strebel

Arkitektens tanker

Arkitekten bak boligprosjektet på Tanberglia forteller om hvorfor han har tegnet boligene akkurat slik de ser ut, og hvordan han har jobbet for å skape gode planløsninger.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Frank Engejordet

Frank Engejordet

Salgskonsulent975 40 860E-post
Portrettbilde av Tiril Pauline Jordheim Petterson

Tiril Pauline Jordheim Petterson

Salgskonsulent920 82 023E-post