Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Vågtunet i Ytre Enebakk bygger vi cirka 144 nye hjem, fordelt på eneboliger, rekkehus og leiligheter i småhus. Området får fine, grønne fellesarealer og lekeområder hvor fellesskapet kan dyrkes.

Den begrensede trafikken gjør området trygt, tilgjengelig og barnevennlig. Prosjektet har fantastisk beliggenhet på en kupert sydvendt eiendom med gode solforhold.

Prosjektdetaljer

Adresse
Kvernstubakken 20 - 48, 1914 Ytre Enebakk
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
5
Størrelse
150–152 m2
Ordinærpris
Fra 5 642 342 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Kvernstubakken 20 - 48, 1914 Ytre EnebakkSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Vågtunet

På Vågtunet er du omringet av Østmarkas vakre natur, med uendelige turmuligheter både på vinter- og sommerstid. Du trenger ikke dra langt for å finne det du trenger i hverdagen. Ytre Enebakk sentrum, som ligger rundt tre kilometer unna, kan by på det viktigste av dagligvarebutikker og servicetilbud. Skulle du ha behov for enda flere tilbud, er Ski sentrum kun 15 minutter unna med bil. På Ski Storsenter finner du blant annet restauranter, bowling, kino og over 140 ulike butikker.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Arve Zahl

Arve Zahl

Salgskonsulent922 66 673E-post