Hopp til innhold

Villa Havblikk

Prosjektside for Villa Havblikk
I salg – ingen forkjøpsrett

På Villa Havblikk kan du flytte inn i en eksklusiv frittliggende enebolig i Son. Eneboligene har spennende og moderne ytre, og gjennomtenkte planløsninger.

Prosjektdetaljer

Adresse
Bjørnebærstubben, 1555 Son
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
12
Størrelse
134–180 m2
Ordinærpris
Fra 8 388 071 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Bjørnebærstubben, 1555 SonSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Villa Havblikk

På Villa Havblikk vil du bli en del av et hyggelig fellesskap, med pene fellesarealer og lekeplasser. Her bor du midt i den store sommerdrømmen, med både sjøen, båtlivet og andre fritidsaktiviteter like i nærheten. I dette området ligger alt til rette for at hele familien skal få et trygt og godt liv. Idylliske Son sentrum er kun tre kilometer unna ditt eget nabolag, med en rekke koselige kaféer, restauranter og butikker langs havnepromenaden. På Villa Havblikk bor du i nærheten av både badestrender, slalåmbakke og flere fine turområder. Det er også kort vei til nærmeste barnehage, skole og dagligvare butikk.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jørgen Nilsen

Jørgen Nilsen

Salgskonsulent958 17 739E-post