Hopp til innhold

Willersrudjordet

Prosjektside for Willersrudjordet
I salg – ingen forkjøpsrett

Willersrudjordet blir et nytt nabolag sentralt på Kløfta. Her bygger vi eneboliger i kjede, rekkehus og leiligheter med nærhet til det meste du måtte trenge.

Enten du foretrekker en aktiv hverdag, eller tar livet med ro, vil du finne deg godt til rette på Willersrudjordet.

Prosjektdetaljer

Adresse
Prestmoen, 2040 Kløfta
Innflytting
Planlagt fra 1. kvartal 2025
Ledige boliger
8
Størrelse
55–105 m2
Ordinærpris
Fra 3 549 250 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Prestmoen, 2040 KløftaSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Willersrudjordet

Willersrudjordet ligger sentralt til, med cirka ti minutter til Oslo lufthavn og enkel adkomst til E6. Fra Kløfta er det gode tog- og bussforbindelser til blant annet Oslo, Lillestrøm og Jessheim. I nærheten er det flere turområder, som populære Hiltonskogen, som kan nytes hele året. Om vinteren finner du dessuten skiløyper nordøst i Nordmarka. Det er kort vei til skoler og barnehager, i tillegg til en rekke aktivitetstilbud for unge. En spasertur unna finner du Kløftas idretts- og aktivitetspark, Bakkedalen, med muligheter for skating, fotball, løping, volleyball og tennis. Miklagard Golf ligger også i nærheten, og like ved finner du Lily Country Club, med restauranter, barer og spa.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Pål Westgaard

Pål Westgaard

Salgskonsulent908 29 786E-post