Hopp til innhold
Gutt med sekk som holder i en ytterdør.

OBOS-nøkkel

En OBOS-nøkkel fungerer som en elektronisk dørlås. Med den kan du åpne døren med mobilen og dele nøkler like enkelt som du sender en tekstmelding.

Alt du må vite om OBOS-nøkkel

OBOS-nøkkel er en digital nøkkel som flytter nøkkelknippet ditt til mobilen. Dette gjør det enkelt å åpne dører og dele nøkler med familien, venner og andre. De digitale nøklene er personlig, lett å dele og lett å slette. OBOS-nøkkel er lett å komme i gang med, og krever kun enkel installasjon av en elektronisk lås.

Bli bedre kjent med OBOS-nøkkel

Fem fine fordeler med OBOS-nøkkel

 1. Effektivt styrearbeid

  Med OBOS-nøkkel trenger ikke styret holde kontroll på fysiske nøkler som deles ut til utenforstående. Dere trenger heller ikke være fysisk til stede for å slippe inn vaktmester, renholdere eller andre service-og tjenesteaktører.

 2. Reduserte kostnader og økt sikkerhet

  OBOS-nøkkel kan ikke mistes på samme måte som fysiske nøkler. I tillegg reduseres mekanisk slitasje. Boligselskapet sparer dermed kostnader knyttet til bestilling av fysiske nøkler og utskifting av slitte nøkkelsylindere. Det blir også færre tapte nøkler i omløp.

 3. Bedre oversikt

  Det kan være krevende å kontrollere antall fysiske nøkler i et boligselskap. Med OBOS-nøkkel kan styret enkelt se alle digitale nøkler og hvem som har tilgang hvor, inkludert delte nøkler. Dere kan også fjerne tilganger med ett enkelt tastetrykk.

 4. Enklere hverdag

  Beboere har alltid et sett med nøkler på telefonen. De kan når som helst dele nøkler med blant annet familie, venner og andre med behov for tilgang. De trenger ikke lenger bruke tid på å lete etter nøkkelknippet – mobilen er alt de trenger.

 5. Framtidsrettet infrastruktur

  OBOS-nøkkel kan brukes av godkjente tjenesteleverandører for varelevering, postpakker og hjemmetjenester. Med andre ord trenger ingen å være hjemme for å slippe dem inn.

Illustrasjon av nøkler på et nøkkelknippe.

Vil du lære mer om OBOS-nøkkel?

Vi holder jevnlig webinarer om OBOS-nøkkel. I webinarene ser vi blant annet på:

 • Hva er OBOS-nøkkel?
 • Hvordan det fungerer
 • Kort introduksjon til kontrollsenteret og appen.
Oversikt over webinarer
Far og sønn på vei inn inngangsdøra til blokka de bor i.

OBOS-nøkkel på privatdør

Har boligselskapet du bor i OBOS-nøkkel på fellesdører? Da kan du også få det på din egen leilighetsdør.

Slik bestiller du

Kundehistorier

Les om hvordan OBOS-nøkkel brukes i praksis.

Illustrasjon av to mennesker som håndhilser

Ofte stilte spørsmål

Kan alle mobiler brukes? Eller lurer du kanskje på om den elektroniske dørlåsen passer for alle dører? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene.

Finn svar på spørsmålene dine her