Banner for boligkonferansen 2022

OBOS Boligkonferanse 2022

Hvordan vil vi leve og bo i framtiden? Det diskuterer vi på boligkonferansen tirsdag 13. september i Oslo.

Spenningene i verden er større enn på lenge. Vi har gått fra pandemi til krise i Europa. Det gjør noe med oss. Søker vi tilbake til naturen og et roligere liv utenfor de store byene? På boligkonferansen vender vi blikket mot den byutviklingen som foregår i mindre byer og i utkanten av de største. Er småbyen det neste store i byutviklingen? Eller er det først og fremst høye boligpriser som driver folk ut av de store byene? Demografiforsker Marianne Tønnesen vil gi oss et innblikk i hvordan flyttestrømmene går mellom by og land.

Blant foredragsholderne er også den svenske arkitekturkritikeren Mark Isitt som skal snakke om hvordan god arkitektur kan bidra til å gjøre livene våre bedre. Vi har også med oss lykkeforsker Ragnhild Bang Nes, filosof Henrik Syse og sosiolog Jan-Paul Brekke.

OBOS Boligkonferanse er for deg som tar byutvikling på alvor. I år er det ellevte gang vi inviterer alle som jobber med boligbygging og byutvikling til en dag med faglig påfyll og inspirasjon. Konferansen markerer åpningen av Oslo Urban Week.

Illustrasjon av kvinne som drømmer om bolig

Program for dagen

Lurer du på hva som skjer på årets OBOS Boligkonferanse? Se det foreløpige programmet med dagens høydepunkter.

Opptak fra boligkonferansen

Opptak fra boligkonferansen

Gikk du glipp av årets boligkonferanse eller vil du se noe om igjen? Her kan du se videoopptak av alle foredragsholderne.

Se opptakene

Dyktige folk på scenen

Hvordan skal vi leve og bo i framtiden?

Hvordan skal vi leve og bo i framtiden?

Hvordan skal vi leve og bo i framtiden? Og hvordan kan boligen gjøre livene våre enda bedre? Dette er spørsmål som blir utforsket i OBOS Living Lab på Vollebekk i Oslo.

Les mer
OBOS lanserer ny kollektivløsning i Oslo

OBOS lanserer ny kollektivløsning i Oslo

OBOS har sammen med rådgivere utredet en klimavennlig og effektiv kollektivløsning for den nye bydelen Gjersrud-Stensrud i Oslo. Bli med oss på lanseringen på OBOS Boligkonferanse!

Les mer her

Nysgjerrig på tidligere konferanser?