Hopp til innhold

OBOS satser i Sverige – og du får enda flere fordeler

OBOS har nå åpnet for at også svensker kan bli medlemmer. Satsingen gjør at du får enda flere medlemsfordeler – og mulighet til å kjøpe bolig i Sverige.

Foto:
Nadia Frantsen
Publisert:
mandag 30. november 2020

Gi et medlemskap i gave – nå lønner det seg enda mer.   

OBOS har nå snart 500 000 medlemmer med forkjøpsrett på over 90 000 brukte og nye boliger i Norge – i tillegg til en rekke gode rabatter på kulturtilbud, forsikring og alt du trenger til hjemmet. Å være OBOS-medlem gir deg over 80 ulike rabatter. Og mer skal det bli!  

Se alle medlemsfordelene her

Nylig lanserte OBOS eget medlemsprogram i Sverige. Det betyr at medlemskapet fungerer på tvers av landegrensene i Sverige og Norge.  Som medlem kan du altså benytte din forkjøpsrett både i Sverige og Norge, og i tillegg får du tilgang til en rekke gode nye medlemsfordeler i Sverige. 

Trapper opp boligbyggingen 

OBOS etablerte seg som boligutvikler i Sverige i 2014. Vi tilbyr et bredt utvalg av nye boliger, både hus, rekkehus og leiligheter over hele landet. Nå trapper også OBOS opp satsingen på boligbygging i Stockholm og andre store byer som Malmø og Gøteborg.  

Les mer og se hva vi tilbyr i Sverige på obos.se.

–  Vi tilrettelegger ikke bare for at svenskene nå skal få mulighet til å kapre drømmeboligen med forkjøpsrett. Også norske medlemmer kan nå kjøpe bolig i Sverige – og nyte godt av alle de nye medlemsfordelene vi er i ferd med å tilby i nabolandet vårt, sier medlemsdirektør Clarisse Aase Ovrum i OBOS. 

Slik fungerer det  

Som medlem kan du fritt benytte din opparbeidede ansiennitet på boligkjøp både i Sverige og i Norge. I Sverige gjelder forkjøpsretten på nye boliger og tomter, mens i Norge gjelder forkjøpsretten på nye og brukte boliger.  

Er du allerede OBOS-medlem trenger du ikke gjøre noe. Som i dag vil du motta norske nyhetsbrev, bruke norsk versjon av OBOS-appen og motta OBOS-bladet i postkassa. Der vil du også få jevnlig informasjon om svenske medlemsfordeler.  

Hvis du bor i Sverige og har svensk personnummer og svensk BankID, kan du få svensk utgave av OBOS-appen og nyhetsbrevene, og dermed en enklere tilgang til informasjonen om nye boligtilbud og medlemsfordeler i Sverige. Du beholder din ansiennitet og ditt medlemsnummer, og får ditt medlemsbevis i den svenske OBOS-appen. Du betaler medlemskontingenten i svenske kroner til svensk konto.

Se alle medlemsfordelene i Sverige

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.