Hopp til innhold

Vinn OBOS-prisen!

Skinner borettslaget eller sameiet som aldri før etter å ha blitt rehabilitert? Da er det på tide å melde seg på konkurransen om å vinne OBOS-prisen 2019.

Publisert:
tirsdag 12. februar 2019

Alle typer boligselskaper kan delta i konkurransen, uavhengig av om de er forvaltet av OBOS eller ikke. 

For spesielt grønne og sosiale miljøtiltak kan juryen også dele ut en ekstra miljøpris på 50.000 kroner.

Tradisjonsrik pris

OBOS har delt ut den årlige prisen siden 1990 for å sette søkelyset på den viktige innsatsen som gjøres for å ruste opp borettslag og sameier.

Heder og ære – og 200.000 kroner – går til et boligselskap som har lykkes spesielt godt med en rehabilitering.

Det spiller ingen rolle om det er fasader og balkonger som er rehabilitert, eller om det er gjennomført en oppgradering av uteområder eller baderom. Alle rehabiliteringer vil bli vurdert.

– Byene våre ville ikke vært så gode å bo i uten aktive og dyktige borettslagsstyrer som passer på at boligmassen fornyes med jevne mellomrom, sier Kari Pahle, som er leder for juryen som skal kåre vinneren av OBOS-prisen 2019.

I tillegg til Kari Pahle, består juryen av sjefarkitekt Dag Kristian Bjørnland fra plan- og bygningsetaten i Oslo, sjefredaktør Arve Brekkhus i Byggeindustrien og kommunikasjonsrådgiver Henrik Sørlie i OBOS.

Fristen for å melde seg på konkurransen er 4. mars 2019.

Mer info og påmelding:  https://www.obos.no/obosprisen1

 

Aktuelt - relaterte artikler

Venter et fortsatt krevende marked

OBOS fikk et resultat per tredje kvartal på 1 485 millioner kroner, en økning på 366 millioner kroner sammenlignet med samme periode i fjor.