Hopp til innhold

Gi et gavemedlemskap i dåpsgave eller til navnefest

Skal du i dåp eller navnefest? Gi et OBOS-medlemskap i gave, og gi barnet en smart start på voksenlivet.

Et lite barnn ligger på et teppe på en seng og smiler. Moren smiler til henne og holder hendene hennes. Faren lener seg på armen og smiler til dem.

Mange velger å gi tradisjonelle gaver som sølvskjeer, smykker og barneservise til dåpen eller navnefesten. Hva med å heller gi bort en flott gave som barnet kan ha glede av i framtiden?

Ved å gi et OBOS-medlemskap i dåpsgave kan du gi en du er glad i lang ansiennitet og en fordel i jakten etter bolig senere i livet. Et medlemskap kan bli uvurderlig den dagen han eller hun skal kjøpe sin første bolig.

En gave dåpsbarnet får glede av

Et gavemedlemskap er en populær gave å gi for familie og venner, og antallet gavemedlemskap øker for hvert år. Mange velger å gi bort et medlemskap i gave tidlig, for eksempel i navnefest eller dåpsgave til fadderbarn, eller som bursdagspresang.

Alle som er over 18 år kan gi bort et medlemskap, og du trenger ikke å være medlem selv for å gjøre det.

Forkjøpsrett på boliger

Med et medlemskap får barnet forkjøpsrett på over 90 000 boliger. Som OBOS-medlem opparbeider barnet ansiennitet fra den datoen innbetalingen for medlemskapet blir registrert på OBOS sin bankkonto. Dette er en kjempefordel når barnet skal på boligjakt som voksen.

Ikke bare gir du barnet en smart start på voksenlivet, som OBOS-medlem får han eller hun også rabatter og fordeler på alt fra maling og interiør, til tilbud på reiser, kultur, strøm- og forsikringsavtaler

Publisert 13.12.2023

Sist oppdatert 18.01.2024 kl. 15:16