7 tips til hva du kan gjøre hjemme i påsken

Vi gir deg våre beste tips til hyggelige og nyttige ting du som OBOS-medlem kan gjøre hjemme i ferien. God påske!

1. Pynt opp til påske og lag en god lunsj

Hva med å samle familien rundt bordet til et hyggelig måltid? Hos Kid Interiør finner du den fineste pynten og de mykeste pleddene du kan pakke deg inn i - enten i solveggen eller i sofakroken.

Et ungt par som skåler med noe gult i glasset.

2. Gjør klar uteplassen

Hvis været tillater det så kan dette være en fin tid å beise terrassen eller gjøre annet vedlikehold eller oppgraderinger. Hos Maxbo får du 15 % rabatt og nettbutikken deres har alt du trenger, inkludert de beste tipsene for din terrasse

En kvinne vanner blomster på balkongen sin

3. Kulturopplevelser i din egen stue

Mange av våre samarbeidspartnere holder stengt, men det finnes likevel andre måter å oppleve noe av tilbudet deres på.

Opplev storslagne konserter med Oslo-Filharmonien fra din egen stue. Klikk deg inn på deres YouTube-kanal for å se tidligere konserter.

Akvariet i Bergen har i disse dager livesendinger på Facebook. Der viser de fôringer og presentasjoner og svarer på spørsmål. Følg med på Facebooksiden deres for å se når de foregår.

Det Norske Teatret viser digitale teaterforestillinger. Se Facebooksiden deres for å se hvilke og følg med fremover for å få med deg premierene. God fornøyelse!

Flere tilbud kommer fortløpende.

4. Piff opp hjemmet ditt med nye farger og stemninger

Har du et oppussingsprosjekt? Eller har du kanskje blitt lei den ene kontrastveggen i stua? Nå er tiden for å gjøre noe med saken! I nettbutikken til Maxbo får du 15 % rabatt. 

En ung kvinne foran en vegg med malingsprøver

 

Påskepynt laget av Kirkens Bymisjon

7. Ny giv med nytt treningstøy

Fysisk aktivitet er viktig, selv i ferier. Uansett hvor du trener om dagen kan det hjelpe på motivasjonen å friske opp garderoben med vårens nye treningstøy. I nettbutikken til Oslo Sportslager får du 15 % rabatt.

God påske!